A NAV ellenőrei május végén különösen nagy számban ellenőrzik a piacokat és a kertészeteket, de vannak megyék, ahol a következő napokban a fitnesztermek lesznek célkeresztben. 

A kellemes meleg és szélcsend után pillanatok alatt leszakadt az ég tegnap délután Budapesten. A monszuneső miatt járhatatlanná váltak az utak. A tűzoltók tegnap este 10 óráig közel száz helyen avatkoztak be.

A legmagasabb, kritikus szintre emelték Nagy-Britanniában a terrorellenes készültségi szintet tegnap éjjel. A döntést Theresa May miniszterelnök jelentette be. A brit elhárítás szerint nem zárható ki, hogy az előző esti manchesteri öngyilkos merénylet elkövetője mögött egy csoport állhatott.


Két hét múlva kezdődik az elektromotorok és az új járműmodell, a Q3-as egyes elemeinek gyártása a győri Audi-gyárban – jelentette be az Audi Hungária Zrt. igazgatóságának elnöke.

Három héten belül megállapodásra juthatnak a nemzetközi hitelezők a Görögországnak szánt harmadik mentőcsomag következő részletének átutalásáról – közölte Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter az eurócsoport egyezség nélkül záruló ülése után.

Árfolyamok

EUR: 308.83CHF: 282.54USD: 274.54
 

Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Hogyan keres új munkaerőt a Mercedes?

„Kecskemét most is jó hely, azonban a várossal azon dolgozunk, hogy még élhetőbb legyen. Ha vannak jó munkahelyek, minőségi óvodák, iskolák, szórakozási lehetőségek, akkor nehezebben csábítható el magasabb fizetési ígérettel a...
Tovább >>
Károly világa

A francia elnökválasztás igazi tétje

Luxusgonddal küzdenek a franciák, legalábbis innen nézve. Az EU második legnépesebb nemzete szereti az életet, szereti a jóléti államot és forradalmi múltja ellenére utálja a változásokat. ...
Tovább >>
Alapblog