A világ legkisebb multifunkciós (AiO) nyomtatójaként harangozta be a HP ezt a típust.

Mit tud a Windows 10 mobil változata? És milyen a Microsoft csúcstelefonja, a Lumia 950 XL? Egyszerre tettük próbára az új rendszert és a hozzá való csúcskészüléket.


10 pontban összefoglaltuk, mit érdemes tudni az Apple tegnap bemutatott új termékeiről. Új telefonok, új tablet és az Apple TV is megújul. A prezentáció nagyot szólt, most megtudhatja miért!

1000 dollárért, azaz alig 300 ezer forintért kínálja a kínai DJI cég a legújabb Phantom 3 névre keresztelt drónját. A cég abszolút piacvezető, 2006-ban alapította egy Hong Kongban tanult mérnök. A DJI drónok nagyon népszerűek, mert relatív egyszerűen kezelhetőek és könnyűek.

Most, hogy jön az internetadó, legalább a (duplán) kifizetett sávszélességünket használjuk ki tökéletesen. Néha csak egy apró beállítás miatt nem hasít a hálózat, de kiderülhet, hogy megrendelt sávszélességet a szolgáltató nem állította be jól.

A kis- és közepes vállalkozások túlnyomó része még az internet térnyerése előtt alakult. Többségük máig nincs jelen az interneten, nem használ online marketing eszközöket, azonban az erősödő online konkurensek hatására egyre többen kerülnek lépéskényszerbe. Vajon felvehetik a versenyt a hagyományosnak tekinthető vállalkozások az interneten?Árfolyamok

EUR: 308.25CHF: 289.24USD: 290.17
 
Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Havi félmilliós fizetés vár facility managerként

Az elkövetkező két évben több mint 300 ezer négyzetméter új irodaépület jelenik meg a piacon Budapesten – derül ki a 2016-os Ingatlan Évkönyv című kiadványból. A fejlesztések felpörögtek, az új irodaházakhoz pedig az üzemeltetésben jártas szakemberek kellenek, akiket a nemzetközi szaknyelvben facility managernek hívnak. Kik is ők valójában? Hol tanulhatják ki a szakmát? Mekkora fizetéssel számolhatnak itthon és külföldön. Hamarosan indul egy képzés, amit az osztrák munkaerőpiacon is elfogadnak....
Tovább...