Mit tud a Windows 10 mobil változata? És milyen a Microsoft csúcstelefonja, a Lumia 950 XL? Egyszerre tettük próbára az új rendszert és a hozzá való csúcskészüléket.

10 pontban összefoglaltuk, mit érdemes tudni az Apple tegnap bemutatott új termékeiről. Új telefonok, új tablet és az Apple TV is megújul. A prezentáció nagyot szólt, most megtudhatja miért!


1000 dollárért, azaz alig 300 ezer forintért kínálja a kínai DJI cég a legújabb Phantom 3 névre keresztelt drónját. A cég abszolút piacvezető, 2006-ban alapította egy Hong Kongban tanult mérnök. A DJI drónok nagyon népszerűek, mert relatív egyszerűen kezelhetőek és könnyűek.

Most, hogy jön az internetadó, legalább a (duplán) kifizetett sávszélességünket használjuk ki tökéletesen. Néha csak egy apró beállítás miatt nem hasít a hálózat, de kiderülhet, hogy megrendelt sávszélességet a szolgáltató nem állította be jól.

A kis- és közepes vállalkozások túlnyomó része még az internet térnyerése előtt alakult. Többségük máig nincs jelen az interneten, nem használ online marketing eszközöket, azonban az erősödő online konkurensek hatására egyre többen kerülnek lépéskényszerbe. Vajon felvehetik a versenyt a hagyományosnak tekinthető vállalkozások az interneten?

Bemutatunk öt olyan okostelefont, amely kevés pénzért is sokat nyújt a gazdájának. Cserébe nem várhatunk csúcshardvert és ultra nagy kijelzőt. Ám ennek is megvan előnye: ezek a készülékek karcsúak, elég könnyűek és egy kézzel is könnyen kezelhetők. Válogatásunk ugyan nem teljes, de gyors és kompakt áttekintést nyújt.

Árfolyamok

EUR: 308.48CHF: 287.6USD: 289.73