E heti infografikánkban is mások zsebében turkálunk, de most a leggazdagabb amerikaiakat vizsgáljuk.

Emelkedtek a lakásárak 2016 harmadik negyedévében az eurózóna és az Európai Unió tagállamaiban – állapította meg az Eurostat.

Egy ókori pénzt látva milliók lebegnek szemünk előtt, pedig elképzelhető, hogy rengeteg van belőle, és fabatkát sem ér. A numizmatika bonyolult, de végtelenül érdekes befektetési lehetőség – és életre szóló hobbi. A kezdetekhez adunk fogódzót cikkünkben.


Ki mondhatja el, hogy a befektetését akár meg is tudja kóstolni? A borok gyűjtéséhez tudás, tapasztalat és türelem kell, viszont a haszon sosem marad el. De vajon melyik palack lesz jó befektetésnek is?

A Tesla egyszerre a villanyautók Mercedese és Ferrarija. Most beharangozott 3-as modellje viszont szinte népautó lesz az eddigi árakhoz képest. Ismét felívelt a cég részvényeinek árfolyama, az óvatosabb elemzők mégis bukásra számítanak. Ám eddig a fiatal amerikai cég az iskolapéldája annak, hogy egyetlenegy ember lendülete és marketingtehetsége mindent visz.

Legalább 4000 olyan számla van ma svájci bankoknál, amelyekért nem jelentkeztek a tulajdonosok, pedig akár milliós összegek is lehetnek rajtuk.

Nagy-Britannia 2019-re tervezett kilépése az Európai Unióból, s ezzel együtt távozása a közös európai piacról azt jelentené, hogy a szigetországnak nem kellene tovább hozzájárulnia az EU költségvetéséhez.

Árfolyamok

EUR: 309.67CHF: 288.8USD: 288.68