Nézze meg, hol élnek a világ leggazdagabbjai!

Írta: Haszon - Készült: 2017. április 18.


Kíváncsi, hogy hol élnek a világ leggazdagabb milliárdosai? Megmutatjuk műholdképen az űrhajózást forradalmasító Elon Musk, a világ leggazdagabb emberének, Bill Gates-nek, valamint a magyar kormány legfőbb ellenségének, Soros Györgynek a házát. A műholdképek érdekessége, hogy nem csak a házakat, hanem a környéket is alaposan körbejárhatjuk.

Elon Musk

Elon Musk még 2012-ben vásárolta meg ezt a Los Angeles-i házat 17 millió dollárért. Musknak az utcában másik két háza is van, ezek közül az egyiket volt feleségének ajándékozta. A 44 éves üzletember nevéhez fűződik a legfontosabb internetes fizetési rendszer, a Pay Pal megalapítása, de nevét mostanság a szintén általa alapított, magánűrhajó kifejlesztésén dolgozó SpaceX, valamint az elektromos autókat gyártó Tesla Motors cégek kapcsán hallani.

Elon Musk háza a Google Maps-en

 

Soros György

Soros György háza a legnagyobb Bedford Hills-ben, New York egyik elegáns elővárosában. Soros 1930. augusztus 12-én született Magyarországon. 1947-ben kivándorolt Angliába, ahol a London School of Economics hallgatója lett. Itt 1952-ben PhD fokozatot szerzett filozófiából. 1956-ban az USA-ba költözött, ahol pénzügyi cégeknél dolgozott 1970-ig, amikor önállósult, és teljes figyelmét saját befektetési cégének, a Soros Fund Management irányításának szentelte. Jelenleg a Quantum Fund elnöke. Stabil helye van a világ 30 leggazdagabbja között.

Soros György háza a Google Maps-en
Árfolyamok

EUR: 312.66CHF: 288.71USD: 286.63
 
Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Havi 1 millió forint felett keresnek a menő informatikusok

Tízből négy startup cég szerint nehezebb lett az utóbbi egy évben a szoftverfejlesztők megtalálása. A leghatékonyabb eszköz pedig a személyes kapcsolatrendszer megmozgatása. A legkeresettebbek között a Java és .Net fejlesztők, az UX ...
Tovább >>
Károly világa

Mitől jók az osztrákok?

Ausztria a világ egyik legsikeresebb országa. Ezt nemcsak számtalan nemzetközi felmérés bizonyítja, hanem egyre több fiatal (és nem annyira fiatal) magyar, aki a Lajta folyón túlra költözik. ...
Tovább >>