Egy repülőtér biztonsági kameráin jól látszik, ahogy az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un testvérét egy nő hátulról megközelíti, és valamit az arcához szorít. A támadást követően a kórházba szállítás közben elhunyt.

99 évvel a monarchia szétesése után egy amerikai honlap eljátszik a gondolattal, vajon milyen helyet foglalna el a világban a Osztrák-Magyar Monarchia? Érdekes és meglepő adatok.


Pilóta nélküli személyszállító drónok jelennek meg Dubai fölött, várhatóan már júliusban. A kínai gyártmányú, 50 millió dollárból kifejlesztett EHang 184s típus egy személyt szállíthat. Bár autonóm módon repül, ebben komoly irányítóközpont segíti. Kétkedők szerint a fenti időpont túl korai, még sok fejlesztésre lesz szükség. Néhány technikai adat: 8 rotor és ugyanennyi motor (összesen 204 lóerősek), utazósebesség 100 km/h, hatótáv kb. 30 km, teherbírás 100 kg.  

Vastaps és a szokásos somolygás az első húsz másodpercben...

A világ legnagyobb vitorlás jachtjának első útja a németországi Kiel kikötőjéből, amint elindul a norvégiai Kristiansand felé. A gigantikus, 142 méter hosszú hajót a 43 éves orosz milliárdos, Andrej Melnyicsenko megbízásából a német Nobiskrug cég készítette. A vitorlázat csak kiegészítés a 4800 lóerejű dízel-elektromos motor mellé, ami akár 39 km/órás sebességgel képes repíteni a hajót. A monstrum akkora, mint egy nagyobb ház, fedélzete hét emeletes, a fenékben kialakított üvegfalú szobából pedig a tengeri élővilág csodás látvány nyújt.

A Frontline újságírója dokumentumfilmben örökítette meg, ahogy az ISIS-től visszafoglalják az iraki erők Mosult.Árfolyamok

EUR: 308.58CHF: 289.77USD: 291.28
 
Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Nem ígérnek hűséget a tinik leendő főnöküknek

Barátkozós főnököt szeretnének, lendületet és tanulást ígérnek, rugalmas munkaidőben, vidám csapattal és inspiráló környezetben dolgoznának a Z generáció tagjai - derül ki a Monster.hu állásportál és a Future Work Festival közös gyorsfelméréséből. Az 1996 után született generáció válaszai arra is rávilágítottak, hogy a fiatalok fizetésről alkotott elképzelése még mindig magasan túlszárnyalja a realitást. ...
Tovább...