A Genfi Autószalonon mutatta a Goodyear a jövő gumiabroncsát, mely gömb alakú és a cég állítása szerint biztonságosabb a hagyományosnál. Az Eagle 360 fantázianevű kerék különlegessége, hogy 3D nyomtatóval fog készülni és fő célpiaca az önműködő autók lesznek, melyből egy friss kutatás szerint 2035-re már 85 millió lesz az utakon.

4 literes, ikerturbós V8-as motorral mutatkozott be a McLaren 720S. A 720 lóerőhöz 770 Nm nyomaték társul, mellyel borsot tört a versenytársak orra alá. A most bemutatott Lamborghini Huracan Performante és Ferrari 488 GTB  páros ugyanis elmarad ezektől a számoktól, csak a 12 hengeres autók tudnak jobbat. A százas gyorsulás mindössze 2,9 másodpercet vesz igényeb, ára pedig 247 ezer euró lesz. Nézze meg a videót az egészen különleges sportkocsiról!


A világ első forgó felhőkarcolóját tervezik megépíteni Dubaiban. Az egyes rezidenciák tájolása ebben az épületben nem lesz többé érdekes! Ha megunjuk a kilátást, vagy éppen követnénk a nap pályáját hangvezérléssel elforgathatjuk a lakásunkat. Nézze meg a videót az egészen hihetetlen tervekről.

Egy repülőtér biztonsági kameráin jól látszik, ahogy az észak-koreai diktátor, Kim Dzsong Un testvérét egy nő hátulról megközelíti, és valamit az arcához szorít. A támadást követően a kórházba szállítás közben elhunyt.

Alkategóriák

Árfolyamok

EUR: 309.4CHF: 288.95USD: 286.38
 
Karácsony Zoltán: Karrier tippek

Erasmussal külföldi szakmai gyakorlatra

A közbeszédben az Erasmus egyet jelent a külföldi egyetemi, főiskolai tanulmányokkal. Pedig valójában az EU által finanszírozott mobilitási program ennél sokkal többről szól. Például szakmai gyakorlatra is mehetnek fiatalok a szakké...
Tovább >>
Károly világa

Mit érzünk a saját bőrünkön?

Statisztikusok korszakában élünk, akik mindent és mindenkit számokba és grafikonokba öntenek, hogy aztán jelenségeket és trendeket faragjanak belőle. Mint oly sok minden, ez a világjelenség is az angolszász világból ered. Az új ameri...
Tovább >>